leerlingen

In Aeternum Fonds
Het In Aeternum Fonds (IAF) is een fonds, opgezet in 1989 door oud-leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Haarlem bij het 600-jarig bestaan van de school. Eén keer per jaar wordt namens het fonds prijzen uitgedeeld aan leerlingen met bijzondere ideeën, die iets willen bijdragen aan de school. Zo is een paar jaar geleden het bekende HMUN opgestart met hulp van het IAF. Ook het maken van de bandruimte (2013-2014) en het lustrumboek (2014-2015) zijn door het IAF mogelijk gemaakt.

Schooljaar 2013-2014 heeft het bestuur een leerlingencommissie aangesteld die zich actief gaat bezighouden met het IAF, dit omdat te weinig leerlingen een beroep doen op dit prachtige fonds.

Er worden door het IAF twee prijzen uitgedeeld: de wensprijs en de nominatieprijs. De wensprijs wordt uitgedeeld aan het meest bijzondere plan of het meest originele idee dat wordt ingezonden door een leerling.  Naast de wensprijs kan een leerling of leraar een medeleerling nomineren voor de nominatieprijs. Samen met het bestuur van IAF wordt bepaald wie een prijs ontvangt.

Het inschrijfformulier voor de wensprijs en voor de nominatieprijs kan je downloaden. Wie weet ben jij de gelukkige en wordt jouw idee gekozen! Uiteraard kan je altijd met vragen en advies terecht bij de leerlingen van de commissie, of stuur ons een mailtje.
Namens de hele leerlingencommissie van het In Aeternum Fonds,
Roos Harmeling, Jack Huddlestone, Meintje Beijen, Naut van Teeseling, Eva de Ree en Lucas Meyer

Oja, vergeet niet onze Facebookpagina te liken!

In Aeternum Mirabele Lectu

In Aeternum is de stichting voor oud-leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Haarlem. Jaarlijks geven zij een schookrant uit.

Niewsgierig? Open dan snel het digitale nummer In Aeternum Mirabile Lectu 2016.